Μετά την πρωτοφανή επιτυχία που είχε η ανοικτή εν κινήσει συναυλία της κυρίας Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις γειτονιές της Αθήνας η κυβέρνηση έκλεισε με ταχύτατες κινήσεις για την (Εργατική) Πρωτομαγιά ένα καλλιτέχνη στο άκουσμα του ονόματος του οποίου θα δημιουργηθεί πάταγος!

Πρόκειται για τον γνωστό βαρυμεταλλικό τραγουδιστή Ozzy Ozbourne ο οποίος ως γνωστόν έτρωγε νυχτερίδες και μάλιστα δημόσια επί σκηνής πολύ πριν τους βρωμοΚινέζους της Βουχάν.

Ο κύριος Ozbourne με την μπάντα του θα διασχίσει από άκρου εις άκρον την Αττική γη επάνω σε ειδικά διαμορφωμένο Scania V8 730 ίππων και τροποποιημένα για την περίσταση ηχοσυστήματα Marshall συνολικής ισχύος 500000 Watt RMS ευγενικής χορηγίας γνωστού τηλεοπτικού διαύλου.

Από το ρεπερτόριο ξεχωρίζει φυσικά το κομμάτι σταθμός “Suicide Solution” το οποίο θα παιχτεί ως encore όσες φορές απαιτηθεί για την τέρψη και χώνεψη του κοινού, το οποίο σύμφωνα με υψηλά ιστάμενη πηγή που θέλησε ωστόσο να κρατήσει την ανωνυμία μας αποτελεί και την επικρατέστερη αλλά και ιδεωδέστερη λύση στα αγωνιώδη προβλήματα των ημερών.